Våra boendeformer

Edsätra äldreboende drivs av Föreningen Edsätras vänner, en ideell förening utan vinstsyfte och med rötter i frikyrkorörelsen. Vi består av Edsätrahemmet och Edsätragården.

Mål och inriktning

Edsätras vision är att vara ett suveränt äldreboende i kristen atmosfär - attraktivt för boende, närstående och medarbetare. Utifrån vår kristna inriktning är vi lyhörda för dina behov och vill skapa ett hem och en boendemiljö där du känner dig trygg och har möjlighet att påverka din vardag.

Omgivning

Edsätra äldreboende ligger på gångavstånd från Sätra T-banestation. Sätra erbjuder vackra omgivningar som lämpar sig för promenader och annan utevistelse. Det är nära till Skärholmens centrum som erbjuder ett rikt utbud av affärer. Mälaren ligger bara ett stenkast bort.

Personal

Vi har låg personalomsättning och all omvårdnadspersonal har vårdutbildning/undersköterskekompetens. Personalen får kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi har ett rehab-team, arbetsterapeut och sjukgymnast, som kommer en gång i veckan samt vid behov. Vår läkare kommer från Örbydoktorn och är hos oss en dag i veckan samt vid behov.

Övrigt

Det finns möjlighet till fotvård, hårvård och massage på Edsätra.

Bilder från Edsätra

Hemmet

Vi vänder oss till dig som är i behov av vård och omsorg dygnet runt. Du erbjuds stimulerande aktiviteter och en vacker utemiljö.

Läs mer...

Gården

Ett privat gruppboende för människor med demens, där vi eftersträvar individuellt bemötande med hög kvalitet, etiskt innehåll och stöd till de anhöriga.

Läs mer...